Η εταιρεία μας με περηφάνια ανακοινώνει την αύξηση των μελών του τμήματος πωλήσεων της. Δημήτρη Μουρατίδη καλώς ήρθες στη συντροφιά μας!

Αλέξανδρος Οφλίδης

Θεσσαλονίκη, 29/01/2021

       

      

 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ STATE OF THE ART

Όταν δώσαμε τα χέρια με τον κ. Στρατάκη και ολοκληρώθηκε και η εκπαίδευση των ανθρώπων μας από τον κ. Βαρθολομαίο, δε φανταζόμασταν ακόμα την απήχηση που θα μπορούσε να αποκτήσει το εγχείρημα. Ο κλάδος των γεωπόνων αποδεικνύει για ακόμα μια φορά το πόσο ψηλά μπορεί να σταθεί αξιοποιώντας την επιστήμη και τις προηγμένες τεχνολογίες ως απαραίτητο εργαλείο στη δουλειά μας. Δείγματα αναλύσεων από εδάφη και φύλλα έρχονται καθημερινά από όλη τη χώρα και προσπαθούμε με απλοποιημένες διαδικασίες να είμαστε άμεσοι και συνεπείς. Η συνέργεια AGROLAB-ΟΦΛΙΔΗΣ είμαστε πλέον βέβαιοι πως θα αποδειχτεί ρηξικέλευθη, ταχύτατη, άκρως ποιοτική. Ευχαριστούμε, συνεχίζουμε πάντα μπροστά με γνώμονα την πρόοδο! 

Αλέξανδρος Οφλίδης

Θεσσαλονίκη, 02/12/2020

 Αγαπητοί συνεργάτες,

Με χαρά και περηφάνια σας ανακοινώνουμε μια νέα επαγγελματική προσπάθεια της εταιρίας μας στον επιστημονικό τομέα των εργαστηριακών αναλύσεων εδάφους, φυτικών ιστών και νερού (άρδευσης και πόσιμο).  Με γνώμονα τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχει ένα σύγχρονο γεωπονικό κατάστημα, τις υψηλές απαιτήσεις για γεωργία ακριβείας και την ανάγκη αριστοποίησης των καλλιεργητικών φροντίδων που οδηγούν σε αύξηση παραγωγής με παράλληλη μείωση κόστους, προβήκαμε σε σύναψη μνημονίου συνεργασίας με το πιο σύγχρονο εργαστηριακό κέντρο της χώρας μας και ένα και εκ των κορυφαίων της Ευρώπης, την Agrolab. Από κοινού με τον όμιλο AGROLAB RDS προχωράμε στο κάτωθι Δελτίο Τύπου που δίνει επισημότητα στη συνέργειά μας. Σύντομα θα ακολουθήσει δια ζώσης επικοινωνία μαζί σας μέσω των πωλητών της εταιρίας μας για όλες τις διαδικαστικές λεπτομέρειες. 

Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος Οφλίδης
Θεσσαλονίκη, 28/09/2020
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Στρατηγική συνεργασία AGROLAB RDS & Οφλίδης & ΣΙΑ ΕΠΕ
Ο Όμιλος Εργαστηρίων της AGROLAB RDS, μέλος του Γερμανικού δικτύου εργαστηρίων «TENTAMUS - Labs for Life» και του Ομίλου Αγροτεχνολογίας Ευθυμιάδη, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την εταιρεία ΟΦΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ, η οποία εμπορεύεται και διακινεί γεωργικά εφόδια για τον επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη καλλιεργητή, δημιουργώντας ένα παράλληλο δίκτυο πωλήσεων στην ελληνική αγορά που αφορά εργαστηριακές αναλύσεις σε εδάφη, φυτικούς ιστούς και νερά.
Η συνεργασία επισφραγίστηκε από την εκπαιδευτική ημερίδα η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της AGROLAB RDS στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης στην Σίνδο, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, παρουσία στελεχών των δύο εταιρειών.
Η ημερίδα είχε τόσο εκπαιδευτικό χαρακτήρα, για τα στελέχη της εταιρείας ΟΦΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ όσο και κοινωνικό έτσι ώστε να γνωριστούν τα στελέχη των δύο εταιρειών μεταξύ τους με σκοπό μία δυναμική και γόνιμη συνεργασία.
Σκοπός της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη ενός δικτύου που θα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής λίπανσης, βάσει αναλύσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου της AGROLAB RDS. Μέσω αυτών θα επιτυγχάνεται ομαλότερη και ορθολογική χρήση λιπασμάτων για τους καλλιεργητές με αποτέλεσμα την προστιθέμενη αξία στο τελικό αγροτικό προϊόν.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΖΑΒΕΛΛΑ 6, ΚΟΡΔΕΛΙΟ 563 34 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΤΗΛ: 2310 708132 / 2310 707271

FAX:2310 763649 email: info@oflidis.gr - www.oflidis.gr

Που θα μας βρείτε

Εγγραφή στο Newsletter