Η εταιρεία ΟΦΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ είχε πάντοτε ως ναυαρχίδα των επιχειρηματικών της ενεργειών, τη διακίνηση φυτοπροστατευτικών σκευασμάτων όλων των κατηγοριών. Σε άμεση και διαχρονική εμπορική σχέση με όλες τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου μας, υπήρξαμε πάντα ένας συνεπής διανομέας πανελλαδικής εμβέλειας κάθε λογής εγκεκριμένου σκευάσματος σε όλες τις διαθέσιμες συσκευασίες, μικρές ή μεγάλες. Και έτσι θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε.

Πάντα όμως η στρατηγική μας στόχευση είναι η προώθηση στην αγορά των λεγόμενων “small packs” που απευθύνονται στον ερασιτέχνη και τον ημι-επαγγελματία καλλιεργητή. Τα τελευταία χρόνια που η απόσυρση αρκετών φαρμάκων καθώς και η συνταγογράφηση αυτών, καθιστούν το περιβάλλον του χομπίστα κηπουρού πολύ πιο δύσκολο, προσπαθούμε με πλήρως επιστημονική αλλά και νόμιμη προσέγγιση να παρέχουμε στην αγορά λύσεις που θα ομορφύνουν τον μπαξέ μας και θα φέρουν γεύση στο πιάτο μας.  Τις βασικότερες προτάσεις μας θα βρείτε στην όμορφη δουλειά της ιστοσελίδας μας που ακολουθεί (για προβολή πλήρους οθόνης πατήστε το σύμβολο [ ] πάνω δεξιά, για αποθήκευση του αρχείου το σήμα με το σύννεφο και το βέλος)
 

ΑΚΑΡΕΟΚΤΟΝΑ

ACRAMITE 10cc

ACRAMITE 10cc

Ακαρεοκτόνο επαφής για την καταπολέμηση των κινητών μορφών των ακάρεων με μέτρια ωοκτόνο δράση. Συσκευασία των 10 κ.εκ

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΑ

ADMIRAL 10EC 25cc

ADMIRAL 10EC 25cc

Ρυθμιστής ανάπτυξης εντόμων (κοκκοειδή, αλευρώδεις και γενικά μυζητικά έντομα). Μιμητικό της ορμόνης νεότητας των εντόμων. Επιδρά στη μορφογένεση, την αναπαραγωγή και την εμβρυογένεση των εντόμων, ανάλογα με το στάδιο της ανάπτυξής τους (ωό, προνύμφη, νύμφη, ακμαίο) παρεμποδίζοντας την ομαλή εξέλιξη και ενηλικίωσή τους.

ALVERDE 240SC 50cc

ALVERDE 240SC 50cc

Άριστη αποτελεσματικότητα Δεν παρουσιάζει διασταυρωτή ανθεκτικότητα Εξαιρετική δράση ανεξάρτητα θερμοκρασίας Συμβατότητα με ωφέλιμους οργανισμούς Δράση επαφής και στομάχου

BATHIKUR 1000 DP 200gr

BATHIKUR 1000 DP 200gr

Βιολογικό εντομοκτόνο για την καταπολέμηση των προνυμφών των λεπιδόπτερων. Δρα όταν τα έντομα το καταπιούν. ∆εν είναι φυτοτοξικό στις καλλιέργειες που αναφέρονται στο φάσμα δράσης και στις συνιστώμενες δόσεις εφαρμογής.

DECIS 2,5EC 100 CC

DECIS 2,5EC 100 CC

Πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την αντιμετώπιση μυζητικών και μασητικών εντόμων. Το deltamethrin δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων και συγκεκριμένα στις διαύλους των ιόντων Na στις προσιναπτικές μεμβράνες των νευρικών κυττάρων. Γαλακτωματοποιήσιμο υγρό (EC)

KARATE ZEON 10CS 25cc

KARATE ZEON 10CS 25cc

Ευρέως φάσματος πυρεθρινοειδές εντομοκτόνο και δρα δι' επαφής και διά στομάχου, με προληπτική και κατασταλτική δράση για την αντιμετώπιση μυζητικών καθώς και μασητικών εντόμων σε διάφορες καλλιέργειες.

LIMOCIDE ME 150 CC

LIMOCIDE ME 150 CC

Εντομοκτόνο, ακαρεοκτόνο και μυκητοκτόνο επαφής. Η δραστική ουσία «orange oil» είναι εκχύλισμα του Αurantii dulcis με κύριο συστατικό το d-limonene (μονοτερπένιo). Επιδρά στη διαπερατότητα του εξωσκελετού των εντόμων και των ακάρεων και των εξωτερικών μεμβρανών των μυκήτων.

NeemAzal® T/S 30cc

NeemAzal® T/S 30cc

Εντομοκτόνο επαφής και στομάχου με διασυστηματική δράση. Η δραστική του ουσία είναι προιόν εκχύλισης των σπόρων του τροπικού φυτού Azadirachta indica, δέντρο του Νημ (Νeem). Δρα μέσω επαφής και κατάποσης ως ρυθμιστής ανάπτυξης, παρεμβαίνοντας στην εξέλιξη των εντόμων στα ατελή στάδια. Κατάλληλο για Βιολογική Γεωργία

PROFIL 20SG 10gr

PROFIL 20SG 10gr

Εντομοκτόνο της ομάδας των νεονικοτινοειδών. Διασυστηματικό εντομοκτόνο επαφής και στομάχου με ευρύ φάσμα δράσης εναντίον κυρίως μυζητικών εντόμων όπως οι αφίδες, οι αλευρώδεις και ορισμένα Λεπιδόπτερα όπως ο φυλλοκνίστης των εσπεριδοειδών.

SCORPION EC 200 CC

SCORPION EC 200 CC

Εντομοκτόνο και ακαρεοκτόνο δράση. Χρησιμοποιείται ενάντια σε τετρανύχους, κοκκοειδή και αφίδες. Δρα με φυσικό τρόπο δημιουργώντας ένα φιλμ το οποίο προκαλεί ασφυξία των εντόμων στόχων (ακμαίων, προνυμφών και ωών). Υγρό Γαλακτωματοποιήσιμο.

SIVANTO PRIME 200SL 10ML

SIVANTO PRIME 200SL 10ML

Διασυστηματικό εντομοκτόνο επαφής και στομάχου για την καταπολέμηση μυζητικών εντόμων (Αφίδες, Αλευρώδεις, Tζιτζικάκια) σε υπαίθριες και θερμοκηπιακές καλλιέργειες. Πυκνό Διάλυμα (SL)

TRACER 24SC 100CC

TRACER 24SC 100CC

Διασυστηματικό εντομοκτόνο επαφής και στομάχου. Δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα των εντόμων.

ZIPPY ULTRA 0,4G 250GR

ZIPPY ULTRA 0,4G 250GR

Εντομοκτόνο εδάφους με δραστική ουσία το λ-cyhalothrin, πυρεθρίνη νέας γενιάς, με δράση επαφής και στομάχου, αλλά κυρίως με απωθητική δράση.

ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΑ

ALIETTE 80WG 100gr

ALIETTE 80WG 100gr

Βρέξιμοι Κόκκοι (WG)Κατηγορία και τρόπος δράσης: Διασυστηματικό μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση.

CABRIO DUO 4/7,2EC 50 CC

CABRIO DUO 4/7,2EC 50 CC

Μυκητοκτόνο για την καταπολέμηση ασθενειών που οφείλονται σε παθογόνα της ομάδας Ωομυκήτων (περονόσποροι) και Ασκομυκήτων (ωίδια).

DAGONIS 7.5/5 SC 30 cc

DAGONIS 7.5/5 SC 30 cc

Μυκητοκτόνο με διελασματική κίνηση και προληπτική και θεραπευτική δράση μεγάλης διάρκειας, η οποία προκύπτει από τον συνδυασμό των δύο δραστικών ουσιών, του fluxapyroxad και του difenoconazole.

INSIGNIA 20WG 500 gr

INSIGNIA 20WG 500 gr

Μυκητοκτόνο με προστατευτική και θεραπευτική δράση κατά των ασθενιών που προσβάλλουν την ελιά, τα εσπεριδοειδή, τα πυρηνόκαρπα και το λωτό.

JADE 40WG 50gr

JADE 40WG 50gr

Βρέ Μυκητοκτόνο βακτηριοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση. Μεταλλικός Χαλκός ως υδροξείδιο του χαλκού 40%.

LIETO 33/33WG 40 GR

LIETO 33/33WG 40 GR

Μυκητοκτόνο για την καταπολέμηση του περονοσπόρου σε πατάτες, τομάτες, μελιτζάνες και αμπέλια με προστατευτική και διασυστηματική δράση. Επιπλέον δρα ανασταλτικά στη δημιουργία σπορίων από τον μύκητα.

SCALA 40SC 100cc

SCALA 40SC 100cc

Μυκητοκτόνο επαφής με διελασματική κίνηση. Άριστη προληπτική δράση κατά του βοτρύτη. Αντοχή στην έκπλυση από το νερό.

SERCADIS 30SC 30 CC

SERCADIS 30SC 30 CC

Μυκητοκτόνο για την αντιμετώπιση μυκητολογικών ασθενειών σε αμπέλι, μηλοειδή και πυρηνόκαρπα με προστατευτική και θεραπευτική δράση και μεγάλης διάρκειας αποτελεσματικότητα.

SIGNUM 26,7/6,7WG 30gr

SIGNUM 26,7/6,7WG 30gr

Μυκητοκτόνο με προληπτική και κατά περίπτωση θεραπευτική δράση που παρεμποδίζει τη βλάστηση των σπορίων, την ανάπτυξη του μυκηλίου και τη σπορογένεση.

TOPAS 10EC 100cc

TOPAS 10EC 100cc

Μυκητοκτόνο με προληπτική και κατά περίπτωση θεραπευτική δράση που παρεμποδίζει τη βλάστηση των σπορίων, την ανάπτυξη του μυκηλίου και τη σποριογένεση.

VIVANDO 50SC 10cc

VIVANDO 50SC 10cc

Μυκητοκτόνο για την καταπολέμηση του Ωιδίου στο αμπέλι. Το VIVANDO 50 SC παρεμποδίζειτην ανάπτυξη του μυκηλίου στην επιφάνεια των φύλλων, την διείσδυσή του στο εσωτερικό και την προσβολή των φυτών, εμφανίζοντας προληπτική και θεραπευτική δράση.

ΚΟΥΠΡΟΛ 50 WP 100 GR

ΚΟΥΠΡΟΛ 50 WP 100 GR

Μυκητοκτόνο επαφής με προστατευτική δράση. Μεταλλικός Cu ως οξυχλωριούχος χαλκός. Βρέξιμη σκόνη.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

RATIDIF Next Pasta Fluo 150gr

RATIDIF Next Pasta Fluo 150gr

Ετοιμόχρηστο ΤΡΩΚΤΙΚΟΚΤΟΝΟ (ΒΙΟΚΤΟΝΟ) δόλωμα σε μορφή πάστας (RB) που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των οικιακών ποντικών και των καφέ αρουραίων σε εσωτερικούς χώρους (γύρω από κτίρια) ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ

ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ

BELOUKHA GARDEN 250κ.εκ.

BELOUKHA GARDEN 250κ.εκ.

Μη εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο επαφής, για τον έλεγχο των ζιζανίων και των παραφυάδων/λαίμαργων βλαστών στα αμπέλια, για την αποξήρανση στελεχών πριν τη συγκομιδή στην πατάτα και για την καταπολέμηση ζιζανίων σε καλλιέργεια μπανάνας. Περιέχει τη δραστική ουσία πελαργονικό οξύ. Δρα με αποξήρανση, διαταράσσοντας τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης των φυτών και τα αποτελέσματα είναι ορατά πολύ γρήγορα (24 ώρες).

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΖΑΒΕΛΛΑ 6, ΚΟΡΔΕΛΙΟ 563 34 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΤΗΛ: 2310 708132 / 2310 707271

FAX:2310 763649 email: info@oflidis.gr - www.oflidis.gr

Που θα μας βρείτε

Εγγραφή στο Newsletter