Η ΟΦΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΕΠΕ  διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο απλών ειδών και μειγμάτων χλοοτάπητα περιέχοντας τις καλύτερες, τις πιο συνιστώμενες και τις πιο αποδοτικές ποικιλίες για το ελληνικό κλίμα από το πρόγραμμα αναπαραγωγής σπόρων της DLF Trifolium.

Νέα προσθήκη το KIKUYU GRASS. Γνωρίστε το!

Το KIKUYU είναι ένα πλούσιο, πράσινο, δυνατό και ταχέως αναπτυσσόμενο είδος πολύ ανθεκτικό που αναπτύσσεται καλύτερα τους θερμότερους μήνες του χρόνου, αλλά διατηρεί ένα ανοιχτό πράσινο χρώμα όλο το χειμώνα. Πολλαπλασιάζεται με στόλωνες και ριζώματα και καλύπτει γρήγορα τα πιθανά κενά.

ΧΡΗΣΗ
Χλοοτάπητες σπιτιού
Αθλητικοί χώροι
Γήπεδα γκολφ
Πάρκα & θέρετρα
Εξωραϊσμός

ΟΦΕΛΗ
Εξαιρετική αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες, στην ξηρασία
Ιδανικό για παραθαλάσσιες περιοχές με αλατούχα εδάφη
Δεν απαιτεί ιδιαίτερη περιποίηση και πότισμα
Δυνατό και με καταπράσινη εμφάνιση
Υψηλή αντοχή στην καταπόνηση από τη χρήση
Αυτοδιορθώνεται

Λίγα λόγια για την DLF

Το παγκόσμιο δίκτυο έρευνας και αναπαραγωγής της DLF Trifolium αναπτύσσει συνεχώς νέες ποικιλίες με καλύτερη απόδοση για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς. Ταυτόχρονα, οι δοκιμές των ειδών και των ποικιλιών σε μια διαφορετική σειρά από κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες, προτού καταστούν βασικά συστατικά της γκάμας που σας προσφέρουμε, σας παρέχουν τη σιγουριά ότι αυτό που θα επιλέξετε, θα αντανακλά αποκλειστικά στις δικές σας απαιτήσεις, σύμφωνα με τη τοποθεσία και το κλίμα όπου θα εγκατασταθεί ο χλοοτάπητας.

Όλες οι ποικιλίες έχουν μοναδικά διακριτικά και μετρήσιμα χαρακτηριστικά, εστιάζοντας στα ιδανικά χαρακτηριστικά εμφάνισης, τη πυκνότητα, την αντοχή στη φθορά από τη χρήση, στη θερμότητα και τη ξηρασία, την ανοχή στην υψηλή αγωγιμότητα των εδαφών και των νερών άρδευσης, καθώς και τις μυκητολογικές ασθένειες.

Τα εξειδικευμένα μείγματα με βελτιωμένη και υψηλή απόδοση που διαθέτουμε και  διανέμουμε στην αγορά κατά αποκλειστικότητα, προετοιμάζονται με την εύστοχη,  προσεκτική και ιδανική ποσοστιαία ανάμειξη τριών τουλάχιστον ποικιλιών κάθε είδους σε κάθε μείγμα. Επομένως, διασφαλίζεται  ότι ο χλοοτάπητας σας προσαρμόζεται πλήρως στις τοπικές σας συνθήκες και είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε αυτά για τα οποία επιλέχθηκε.

Με τους σπόρους από τη DLF, την επιστημονική κατάρτιση και τις ολοκληρωμένες προτάσεις από την Οφλίδης & Σια ΕΠΕ, η επιλογή της ιδανικής λύσης και η εγκατάσταση ενός εξειδικευμένου ή ερασιτεχνικού χλοοτάπητα, δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για όποιον επιθυμεί τη δυνατότητα να δημιουργήσει κάτι μοναδικό.
Δίνουμε λύσεις….

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΖΑΒΕΛΛΑ 6, ΚΟΡΔΕΛΙΟ 563 34 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΤΗΛ: 2310 708132 / 2310 707271

FAX:2310 763649 email: info@oflidis.gr - www.oflidis.gr

Που θα μας βρείτε

Εγγραφή στο Newsletter